sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Shamaani/ Voimarummun valmistus 10.02-2024

Eilen oli työntäyteinen, mutta niin mahtava päivä KorpinTiun Shamaani-/Voimarummun rakennuspäivänä. Energiat olivat voimalliset, olihan super uudenkuun aika ja lohikäärmeenvuoden uudenvuodenpäivä.Vautsi ja vaude, mikä päivä rakentaa rumpu. Virittäydyimme päivään pienellä alkurituaalilla ja kiittämällä tarvikkeista, koivua, mäntyä ja poroa, sekä värien antajia. Suitsukkeita emme kuitenkaan uskaltaneet sytyttää, ettei päivä olisi heti alkuun tyssännyt palokunnan lihaksikkaiden miesten ryntäillessä sisään.

Päivä eteni suunnitelmien mukaan ja hikipisaroita vuodatettiin, niin kuin kuuluukin kunnon rummunsynty päivänä. Iloista puheensorinaa samanhenkisten ihmisten kanssa, se jos mikä antaa uutta energiaa ja aina tulee useita ahaa elämyksiä kokemuksia jakaessa. Meillä oli oikein sopivat tilat jotka ihana Hoitohuone mieli lepääTiina oli ne meille järjestänyt. Hänenkin oli tarkoitus rakentaa aiemmin oma rumpu, mutta yksi valmiista rakentamistani rummuista valloitti hänen sydämensä. Kiitos Tiinalle!

 Aina se on samanlainen ihme, kuinka käsissämme muotoutuu kovasta nahkasta kaunis, värikäs, eloisa uniikki rumpu. Voimme aina etukäteen suunnitella millaisen rummun haluamme, väriä, kuviota ja muuta, mutta rummulla on jo syntyessään oma tahto, se syntyy sellaiseksi kuin on käyttäjlleen tarkoitettu. Joskus uusi rumpu on heti suuri ihastus, joskus sitä katsoo hieman pettyneenä, kuin vastasyntynyttä lasta, hieman rumaa ja outoa oliota. Side on kuitenkin jo syntynyt, joka vahvistuu käytön myötä. Parhaimmillaan rummusta tulee käyttäjälleen mielen jatke, joka auttaa intuition vahvistamisessa, se myös rentouttaa. 

Rummun  kumu liikuttaa meissä jotain ikiaikaista, jotain sellaista joka kulkee vuosisatojen liikkeessä ja johon on juurtunut edesmenneiden viisautta. Alkuperäiskansoilla oli kunnioittava suhtautuminen rummun ääneen, he sanoivat, että kun rumpu puhuu siihen on suhtauduttava kunnioittaen ja vakavuudella sillä se sisältää viestejä suuremmilta voimilta.

Kiitos ihanasta päivästä KorpinTiuku Asta
 

Uusia kursseja tulee tänä keväänä ja kesällä, tervetuloa rumpukursseilleni kaikki rummun kumun kutsun kuulevat.



Uusia kursseja tulee tänä keväänä ja kesällä, seuraile sivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vesi elementin Shamaani-,/Voimarumpu Laguunin rakentaminen

   Uusi rumpu halusi tulla, se kysyi jo aiemmin, että voisiko jo tulla. Aloitin uuden rummun rakentamisen valmistelut hyvissä ajoin, jo vars...