Yhteystiedot


Tiedustelut ja yhteydenotot s.korpintiuku@elisanet.fi

Messenger ja WhatsApp viestit puh nollaviisinolla3361995, puheluihin oudoista numeroista en toistaiseksi vastaa, koska on tullut niin paljon huijauspuheluita.

Facebook ja Instagram viestit pyrin myös huomioimaan.

Reikihoitoja ja äänimaljahoitoja annan kotonani, mutta minut voi tilata myös kotiin tms. tilaan enemmän äänimaljahoidosta linkistä https://korpintiuku.blogspot.com/p/aanimaljat.html 

Ryhmille annettavat sointukylvyt äänimaljoilla voin toteuttaa erilaisissa tiloissa max 18 henkilöä.

Reikikurssit sovitusti pienryhmille https://korpintiuku.blogspot.com/p/reiki-koulutukset.html 

Kehärummunvalmistustyöpajat  https://korpintiuku.blogspot.com/p/rummunvalmistus.html

 

Tervetuloa KorpinTiu´n sivuille. Yrittäjänä täällä toimii Asta Gyldén-Lahtinen Laihialta (Pohjanmaalla). Koulutukseltani olen sisätaudit-,/ kirurginen sairaanhoitaja ja suuren osan urastani olen työskennellyt kotisairaanhoidossa. Sairaanhoitajan työuran olen joutunut jättämää  jo taakseni, mutta voin vielä toteuttaa jotain josta minä ja mahdollisesti moni muukin voi saada iloa, valo ja voimaa elämäänsä.
 
Jokainen meistä tavoittelee harmoniaa, rauhaa ja tasapainoa. Henkistä ja fyysistä hyvää oloa, henkinen kasvu on myös yksi elämämme perustehtäviä ja tavoitteita.
 
Voin tarjoita jotain uusia työkaluja "pakkiisi", että nämä tavoitteet voisivat olla helpompia. Voimme yhdessä kulkea pidemmän tai lyhyemmän matkan, jossa voin kulkea rinnallasi tukien, tai voin antaa sinulle avaimia, joilla voit ehkä löytää jotain etsimääsi. Voit löytää myös jotain, jota et tennyt etsineesi.
Reiki on vanha Japanilainen energiahoitomuoto, jolla voit hoitaa, sekä itseäsi, että muita.
 
Hoidon vaikutukset mm. puhdistavat meidän "sisäisiä" tukoksia, vahvistavat vastustuskykyä, rauhoittavat, virkistävät ja rentouttavat, sekä alentavat stressiä. Reikin pääajatus on harmonian ja tasapainon saavuttaminen. Reikin on harjoittajalle henkisen kasvun tie. Minulla on valmiudet opettaa Reikiä aina perus 1 tason (Shoden) 2 tason (Okuden) aina opettaja 3 (Shinpiden) tasolle saakka. Opetan perinteistä Mikao Usuin Reiki Ryohon oppeja. Rentouttavia henkilökohtaisia yksilö Reikihoitoaikoja voin myös tarjota.
 
Reiki on ollut osa elämääni jo vuodesta 2012 jolloin kävin ensimmäisen Reiki 1 kurssin. Jatkokurssin Reiki 2 kävin toisen opettajan opissa 2014 ja uudelleen Reiki 1 kurssin. Henkilökohtaisen kasvun osion 3A kävin 2014 jonka jälkeen aloitin opettaja opinnot 2015 ja valmistuin 2016. Kertasin vielä Reiki 1 kurssin ja 3A kurssin, jokaisella kurssilla opin jotain uutta ja oleellista. Voin sanoa, että reiki muutti koko elämäni. Polkuni jatkuu yhä, jokainen päivä on oppimista ja kasvua. Olen onnellinen, kun saan jakaa näitä oppeja eteenpäin.
 
Samaan aikaan kuin Reiki 2012 elämääni tulivat myös rummut, tietoisuuden ja luontoyhteyden "apuvälineet".Lähes kaikissa kulttuureissa, niin menneisyydessä kuin nykyisyydessäkin rumpua on käytetty parantamisen välineenä. Shamaanirumpu, voimarumpu, kehärumpu, meditaatiorumpu, hoitorumpu tai terapiarumpu, vain muutaman nimen mainitakseni, voi olla sinulle esim. rentoutumisen ja itseoivalluksen väline. 
 
Järjestän kehärummun valmistuskursseja. Voit joko kerätä porukan, tai osallistua suunnitelluille kursseilleni. Oman rummun voit löytää, myös minun valmiiksi rakentamista rummuista.
Erilliset oman rummun vihkiseremonia illat ja rumpupiirit tulevat jatkossa tarjontaan.
 
2018 Opiskelin tiibetiläisten äänimaljojen hoitokurssin ja sukelsin toisenlaisten upeiden äänien maailmaan rumpujen jälkeen. Tiibetiläiset äänimaljat hoitavat syvärentouttavasti ääniaaloillaan. Voit tulla rentouttavaan hoitoon, tai osallistua tuleville äänimaljahoitaja kursseille. Sointukylvyt äänimaljoilla voin toteuttaa, myös isommille ryhmille.
Paljon on mielessä ideaa uusista jutuista ja aika näyttää, mitä kaikkea ihanaa voimme toteuttaa yhdessä. 
 
Rakkaudella Asta 💓💓💓 Tmi KorpinTiuku
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vesi elementin Shamaani-,/Voimarumpu Laguunin rakentaminen

   Uusi rumpu halusi tulla, se kysyi jo aiemmin, että voisiko jo tulla. Aloitin uuden rummun rakentamisen valmistelut hyvissä ajoin, jo vars...